Beëindiging arbeidsovereenkomst

Een beëindiging arbeidsovereenkomst kan op diverse manieren plaatsvinden: een ontslag op staande voet, gedurende de proeftijd, met wederzijds goedvinden, van rechtswege wegens het verstrijken van de duur van de arbeidsovereenkomst (einde arbeidsovereenkomst), ontbinding door de rechter of met toestemming van het UWV (ontbinding arbeidsovereenkomst). Aben & Slag biedt hierbij juridische ondersteuning. Onze gespecialiseerde advocaten staan dan ook altijd voor u klaar: betrokken, helder en krachtig!

Moet er bij het beëindigen van de arbeidsovereenkomst een advocaat aan te pas komen?

Wanneer het beëindigen van de arbeidsovereenkomst naar tevredenheid van beide partijen verloopt is het niet noodzakelijk om hiervoor een advocaat te raadplegen. Ontstaat er bij de ontbinding onenigheid vanuit welke partij dan ook, dan is het nemen van een advocaat wel gebruikelijk. Naast onenigheid tussen beide partijen is het nemen van een advocaat ook gebruikelijk wanneer er zich vragen voordoen met betrekking tot het opstellen van bijvoorbeeld een vaststellingsovereenkomst.

Aben & Slag advocaten

Aben & Slag kan u bijstaan en begeleiden in het proces bij beëindiging van de arbeidsovereenkomst. Ons team bestaande uit bekwame juridische specialisten op het gebied van arbeidsrecht kunnen snel en flexibel ingezet worden om vaak lastige zaken tot een goed einde te brengen. We beschikken onder andere over vakspecialisten op het gebied van loonvordering, fusies en overnames en overige zaken waarbij een advocaat arbeidsrecht aan te pas komt.

Direct advies nodig?

Onze advocaten staan voor u klaar. Neem vrijblijvend contact op via de contactpagina.