Onze expertises

Vanuit Weert en Helmond werken wij vooral voor cliënten in Midden-Limburg en Zuidoost-Brabant, maar ook voor relaties elders in het land en, via samenwerking met internationale collega’s, over de grens. Wij richten onze werkzaamheden op onderstaande expertises.

Arbeidsrecht

Op zijn tijd krijgt elke onderneming of werknemer te maken met het arbeidsrecht en daaraan verwante rechtsgebieden, zoals het sociaal zekerheidsrecht.

Lees meer

Belgian Desk

Aben & Slag is internationaal gezien strategisch gelegen en biedt daarom ook grensoverschrijdend juridische dienstverlening aan.

Lees meer

Faillissementen

Een curator wordt aangesteld om het vermogen te vereffenen en te verdelen over de schuldeisers. Hiertoe dienen de vorderingen bij de curator te worden aangemeld.

Lees meer

Familie- en erfrecht

Iedereen krijgt wel eens te maken met een juridisch probleem in de persoonlijke levenssfeer. Of het nu een echtscheiding betreft, een omgangsregeling etc.

Lees meer

Handelsrecht & procederen

U onderneemt, nationaal of internationaal; u produceert of laat produceren, u verkoopt, vervoert en doet nog veel meer.

Lees meer

Insolventierecht & herstructurering

Ondernemen is ook risico’s nemen. Faillissementen en surseances horen bij de dagelijkse praktijk van het ondernemen.

Lees meer

Ondernemingsrecht

Het ondernemingsrecht is een omvangrijk en dynamisch rechtsgebied, waar alle ondernemers  in de dagelijkse praktijk mee geconfronteerd worden.

Lees meer

Incasso’s

Heeft u geld tegoed van één van uw afnemers, maar wordt een betaling niet verricht? Wij beschikken over een professionele incassoafdeling.

Lees meer

Vastgoed & Overheid

Bij koop of huur van onroerend goed en bij het opstarten, uitvoeren en afwerken van bouwprojecten staat altijd veel op het spel.

Lees meer

“Ons team van specialisten zorgt voor een succesvol eindresultaat waarbij maatwerk en efficiency altijd voorop staan”