Seminars

Regelmatig organiseert Aben & Slag Advocaten bijeenkomsten of seminars. In een informele sfeer geven wij dan aan cliënten en ook andere relaties informatie over actuele juridische ontwikkelingen. Zo bent u tijdig voorbereid op veranderingen!

Voor de regio Weert vinden de bijeenkomsten of seminars meestal plaats in onze eigen conferentieruimte op ons advocatenkantoor te Weert. Daarnaast worden regelmatig ook extern seminars georganiseerd. Wij nodigen u graag uit deel te nemen aan één van onze toekomstige seminars.

Onderwerpen

Sinds februari 2022 vormen Ton Weierink en Mathilde Becking het team familie- en erfrecht. Samen ruim 50 jaar ervaring in de advocatuur.

Naast procederen leggen zij de nadruk op mediation. Eerst proberen zij in onderling overleg tot een correcte afwikkeling te komen en lukt dat niet dan staan zij de cliënten bij in een procedure.

Op deze praktijkmiddag krijgt u antwoorden op uw vragen op het gebied van familie- en erfrecht en komen de volgende onderwerpen aan bod:

  • Rol accountant en verrekenbeding;
  • Wanbeheer financiën (demente) schoonmoeder;
  • Toekomstige wijzigingen in alimentatieland;
  • Actualiteiten huwelijksvermogensrecht;
  • Bespreking vooraf aangedragen vragen.

De praktijkmiddag wordt afgesloten met een borrel en gelegenheid tot netwerken.

Locatie

Voor wie?

Dit seminar is uitermate geschikt voor accountants, fiscalisten en het notariaat. Overige belangstellenden zijn vanzelfsprekend ook van harte welkom.

Vragen?

Heeft u voorafgaand aan het seminar al vragen op het gebied van familie- en erfrecht, dan kunt u deze bij uw aanmelding doorgeven. Uw vragen zullen dan zoveel als mogelijk worden besproken tijdens het seminar.

Gratis aanmelden!

U kunt zich voor donderdag 30 maart aanstaande gratis aanmelden via onderstaand formulier. Na ontvangst van uw aanmelding sturen wij u een bevestiging. Wilt u meer informatie? Neemt u dan contact op met Wendy Engelman via 0495-536 138 of Suzan de Swart via 0492-749 990.

    Direct advies nodig?

    Onze advocaten staan voor u klaar. Neem vrijblijvend contact op via de contactpagina.