Seminars

Regelmatig organiseert Aben & Slag Advocaten bijeenkomsten of seminars. In een informele sfeer geven wij dan aan cliënten en ook andere relaties informatie over actuele juridische ontwikkelingen. Zo bent u tijdig voorbereid op veranderingen!

Voor de regio Weert vinden de bijeenkomsten of seminars meestal plaats in onze eigen conferentieruimte op ons advocatenkantoor te Weert. Daarnaast worden regelmatig ook extern seminars georganiseerd. Wij nodigen u graag uit deel te nemen aan één van onze toekomstige seminars.

Onderwerpen

Graag nodigen wij u uit voor een seminar met als thema bestuurdersaansprakelijkheid. Een onderwerp dat nog altijd volop in de belangstelling staat. Dit onderwerp wordt belicht vanuit zowel een juridische, als vanuit een verzekeringstechnische hoek.

Aan de orde komen onder meer:

  • Grondslagen voor aansprakelijkheid van bestuurders
  • Faillissement en bestuurdersaansprakelijkheid
  • Risico’s en mogelijkheden van verzekering

Vanzelfsprekend is er ruimte voor het stellen van vragen en discussie. Na afloop is er een gezellig samenzijn met mogelijkheid tot netwerken.

Sprekers

Locatie

Antje van de Statie

Stationsplein 1, 6001 CH Weert

Gratis aanmelden!

U kunt zich voor maandag 8 april aanstaande gratis aanmelden via onderstaand formulier. Na ontvangst van uw aanmelding sturen wij u een bevestiging. Wilt u meer informatie? Neemt u dan contact op met Wendy Engelman via 0495-536 138 of Suzan de Swart via 0492-749 990.

    Direct advies nodig?

    Onze advocaten staan voor u klaar. Neem vrijblijvend contact op via de contactpagina.