Seminars

Regelmatig organiseert Aben & Slag Advocaten bijeenkomsten of seminars. In een informele sfeer geven wij dan aan cliënten en ook andere relaties informatie over actuele juridische ontwikkelingen. Zo bent u tijdig voorbereid op veranderingen!

Voor de regio Weert vinden de bijeenkomsten of seminars meestal plaats in onze eigen conferentieruimte op ons advocatenkantoor te Weert. Daarnaast worden regelmatig ook extern seminars georganiseerd. Wij nodigen u graag uit deel te nemen aan één van onze toekomstige seminars.

Onderwerpen

De afgelopen tijd zijn de bouwkosten aanzienlijk gestegen als gevolg van een exponentieel groeiende vraag en schaarste aan de aanbodzijde. Hoe daarmee om te gaan bij de lopende contracten? En hoe verdisconteren we deze situatie in de nieuw te sluiten overeenkomst? Tijdens dit seminar praten wij u bij over de wettelijke en contractuele mogelijkheden.

Locatie

Voor wie?

Dit seminar is uitermate geschikt voor opdrachtgevers in de bouw, (onder)aannemers, projectontwikkelaars en andere vastgoedspecialisten. Overige belangstellenden zijn vanzelfsprekend ook van harte welkom.

Vragen?

Heeft u voorafgaand aan het seminar al vragen over dit onderwerp, dan kunnen deze bij uw aanmelding worden doorgegeven. Uw vragen zullen dan zoveel als mogelijk worden besproken tijdens het seminar.

Gratis aanmelden!

U kunt zich voor woensdag 13 april aanstaande gratis aanmelden via onderstaand formulier. Na ontvangst van uw aanmelding sturen wij u een bevestiging. Wilt u meer informatie? Neemt u dan contact op met Wendy Engelman via 0495-536138.

Let op, het seminar is vol! Inschrijven kan nog steeds, zodra er iemand uitvalt zullen we contact met u opnemen.

    Direct advies nodig?

    Onze advocaten staan voor u klaar. Neem vrijblijvend contact op via de contactpagina.