In Arbeidsrecht

Seminar: Wet Arbeidsmarkt in balans (WAB)

Door Sjoerd van Ierssel, geplaatst op 4 oktober 2019 in Arbeidsrecht

Op 1 januari 2020 treedt de Wet Arbeidsmarkt in Balans (de WAB) in werking.

Op donderdag 31 oktober 2019 (locatie: kantoor Aben & Slag Advocaten te Weert, gelegen aan de Schoutlaan nr. 9) en op donderdag 7 november 2019 (locatie: ‘Het Speelhuis’ te Helmond, gelegen aan het Speelhuisplein nr. 2) houden Sjoerd van Ierssel en Thijs Zusterzeel van ons kantoor een seminar waarin u wordt bijgepraat over de belangrijkste wijzigingen van de WAB. Sjoerd en Thijs zijn beiden gespecialiseerd in het arbeidsrecht. Tijdens de bijeenkomst zullen diverse onderwerpen de revue passeren, waarbij onder meer te denken valt aan:

  • een negende ontslaggrond (de ‘i-grond’);
  • een transitievergoeding vanaf de eerste dag;
  • de ketenregeling: terug naar 36 maanden;
  • hoe om te gaan met oproepkrachten;
  • een verlaging van de WW-premie.

Op beide dagen begint het seminar om 16.00 uur en duurt ongeveer één uur. Aansluitend kan er worden nagepraat onder het genot van een hapje en een drankje. Uiteraard is er zowel tijdens als na het seminar de gelegenheid tot het stellen van vragen. Aan deelname zijn vanzelfsprekend geen kosten verbonden.

Indien u één van onze seminars wenst bij te wonen, kunt u zich – bij voorkeur vóór 17 oktober a.s. – aanmelden via: seminar@abenslag.nl. Bij aanmelding wordt verzocht om ook even aan te geven of u bij het seminar van donderdag 31 oktober 2019 (in Weert) of bij het seminar van donderdag 7 november 2019 (in Helmond) aanwezig bent.

Meer informatie? Neemt u dan gerust contact op met mevrouw Caroline Parren, telefoonnummer: 0495-536138.

Sjoerd van Ierssel

Sjoerd van Ierssel

Voor alle vragen op het gebied van het arbeidsrecht is Sjoerd van Ierssel de aangewezen contactpersoon. Om zich verder in dit rechtsgebied te kunnen verdiepen, heeft hij de specialisatieopleiding arbeidsrecht bij Grotius gevolgd (2004).