In Personen & familierecht

Meer aandacht voor kinderen tijdens ‘Dag van de Scheiding’

Door Aben Slag, geplaatst op 6 september 2018 in Personen & familierecht

Recent onderzoek van de Nederlandse vereniging van Familie- en erfrecht Advocaten Scheidingsmediators (waarbij Aben & Slag Advocaten is aangesloten) leverde verrassende resultaten op. Deze zullen in de week van de Dag van de Scheiding bekend worden gemaakt.

Aben & Slag Advocaten wil daarom dit jaar tijdens de Dag van de Scheiding (vrijdag 14 september) in het bijzonder aandacht besteden aan de positie van het kind in scheiding. Geïnteresseerden kunnen tijdens het gratis spreekuur langskomen voor vrijblijvende informatie.

Samen met onze gespecialiseerde scheidingsadvocaat/-mediator kunt u bespreken hoe u het beste met kinderen kunt omgaan tijdens het emotionele proces van een scheiding. Ook is het mogelijk om een speciale scheidingscheck te laten doen. Deze check geeft inzicht in de stappen die nodig zijn voor een goede scheiding, zowel voor de ouders als de kinderen. Aan het gesprek en de check zijn tijdens de Dag van de Scheiding geen kosten verbonden.

Meer weten over de Dag van de Scheiding? Neem contact op met ons kantoor op telefoonnummer 0495-536138.

Aben Slag

Aben & Slag Advocaten is een vooraanstaand advocatenkantoor met een groot aantal juridische specialisten ondersteund door een sterke back office. De ideale partner voor al uw juridische zaken.