Juridische hulp

Heeft u een geschil en hierbij juridische hulp nodig? Problemen met bijvoorbeeld de ontbinding van een arbeidscontract of een loonvordering? Aben & Slag, is de perfecte partner voor alle juridische zaken. Ons team bestaat uit gespecialiseerde advocaten die beschikken over een gedegen kennis en jarenlange ervaring. Op alle rechtsgebieden hebben wij een sterk bezetting. Bij Aben & Slag staan betrokkenheid, helderheid en kracht hoog in het vaandel. Bent u op zoek naar een enthousiaste, gespecialiseerde advocaat die u de juridische ondersteuning kan bieden die u nodig heeft, neem dan contact op met Aben & Slag.

Juridische hulp bij Aben & Slag

Aben & Slag is gespecialiseerd in het bieden van juridische ondersteuning aan zowel ondernemers, particulieren en overheidsinstellingen. Aben & Slag heeft een zowel een advocatenkantoor in Limburg als een advocatenkantoor in Noord-Brabant. De  advocaat Weert en advocaat Helmond richten zich met hun werkzaamheden voornamelijk op cliënten in de regio Brabant (Zuidoost) en Midden-Limburg. Dit betekent echter niet dat wij niet landelijk en internationaal opereren. In samenwerking met onze internationale collega’s werken wij ook aan zaken in het buitenland. Indien u juridische hulp nodig heeft, stellen wij een team van specialisten samen. Een samenwerking van collega’s van diverse rechtsgebieden zorgt ervoor dat collega’s hun krachten kunnen bundelen en op die manier een optimaal resultaat kunnen behalen.

De expertises van Aben & Slag

Omdat het rechtsgebied in Nederland uit vele onderdelen bestaat, heeft Aben & Slag hun werkzaamheden onderverdeeld in zes rechtsgebieden. Voor alle juridische hulp op het gebied van arbeidsrecht, handelsrecht & procedereninsolventierecht & herstructurering, ondernemingsrecht, personen- en familierecht en vastgoed & overheid kunnen wij u van dienst zijn. Indien u bij ons aanklopt voor juridische hulp stellen wij aan de hand van het vraagstuk een team van specialisten samen. Het kan voorkomen dat wij specialisten van diverse rechtsgebieden aan elkaar koppelen om hun kennis te bundelen. Dit zorgt ervoor dat wij u de beste juridische hulp kunnen bieden.

Direct advies nodig?

Onze advocaten staan voor u klaar. Neem vrijblijvend contact op via de contactpagina.