Ondernemersspreekuur

Specifiek voor ondernemers biedt Aben & Slag Advocaten een gratis spreekuur aan. Dit spreekuur vindt iedere woensdag plaats in onze vestigingen te Weert en Helmond van 16.30 tot 17.30 uur.

Een gesprek duurt maximaal 30 minuten en biedt de kans om, zonder verdere verplichtingen, een eerste (haalbaarheids-) advies te verkrijgen.

U kunt zich uiterlijk iedere voorafgaande dinsdag aanmelden, via de button op deze pagina, per e-mail (gratisspreekuur@abenslag.nl) of telefonisch (0495 – 536 138 voor de locatie Weert en 0492 – 749 990 voor de locatie Helmond). Op deze wijze kunnen wij onze capaciteit aanpassen aan het aantal aanmeldingen en voor u de wachttijd verkorten.

Wij verzoeken u vriendelijk om bij aanmelding een korte omschrijving te geven van uw vraag c.q. het juridisch geschil, alsmede de gegevens van een eventuele wederpartij te vermelden.

Op onze dienstverlening zijn de algemene voorwaarden van Aben en Slag Advocaten van toepassing; iedere aansprakelijkheid is beperkt tot het bedrag dat in voorkomende gevallen wordt uitbetaald onder de beroepsaansprakelijkheidsverzekering. De algemene voorwaarden zijn raadpleegbaar via deze website.

Inschrijfformulier

    “zowel het arbeidsrecht als het sociaal zekerheidsrecht
    zijn complexe rechtsgebieden”