Huurrecht advocaat

Bent u op zoek naar een huurrecht advocaat? Aben & Slag is een vooraanstaand advocatenkantoor en biedt juridische dienstverlening aan ondernemingen, overheden en particulieren. Onze advocaat huurrecht behandelt zaken op het gebied van conflicten betrekkende op huur en verhuur van bedrijfs- of woonruimte. Bij Aben & Slag bent u verzekerd van een betrokken en heldere aanpak waarbij duidelijke afspraken worden gemaakt. Vastgoed & overheid is een van de expertises waarbij Aben & Slag u van dienst kan zijn.

Wat doet een advocaat huurrecht?

Een huurrecht jurist behandelt onderhandelingen met betrekking tot het huren of verhuren van een ruimte. Enkele werkzaamheden bij een bedrijfsruimte zijn het opstellen van het huurcontract, nadere huurprijsvaststelling, het beëindigen van het contact, huurincasso’s, renovatieprocedures, gebreken en procedure van ontruimingsbescherming.

Taken van een huurrecht jurist bij een woonruimte zijn onder andere het opstellen van huurcontracten, huurprijsprocedures, medehuur en voorzetting van de huur, renovatieproces, het beëindigen van het huurcontact, overlast procedures en huurincasso.

Wanneer moet ik een huurrecht advocaat inschakelen?

Krijgt u te maken met een van de bovenstaande zaken met betrekking tot het huren of verhuren van bedrijf, dan is het nemen van een huurrecht jurist noodzakelijk. De in vastgoed gespecialiseerde advocaten kunnen u hierin bijstaan. Wij zijn betrokken, helder en krachtig! Naast een huurrecht advocaat kunt u bij ons ook terecht wanneer u op zoek bent naar een advocaat arbeidsrechtadvocaat echtscheidingsrechtadvocaat familierecht of een van onze overige expertises.

Direct advies nodig?

Onze advocaten staan voor u klaar. Neem vrijblijvend contact op via de contactpagina.