Herstructurering

Wilt u graag een faillissement voorkomen door herstructurering toe te passen? Herstructurering is een vast onderdeel van het rechtsgebied insolventierecht. Onze professionele advocaten bieden u graag juridische hulp bij dit proces. Onze advocaten stellen alles in het werk om op het gebied van herstructurering het maximale resultaat te behalen. Aben & Slag heeft ook geruime ervaring in het onderhandelen met andere, betrokken partijen. Binnen Aben & Slag stellen wij een team van specialisten. Uiteraard is de advocaat insolventierecht & herstructurering hier een onderdeel van. Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn kunnen ook specialisten van andere rechtsgebieden toegevoegd worden aan het team.

Wat houdt herstructurering in bij insolventierecht?

Veelal het voorkomen van een faillissement door het herstructureren van een bedrijf. De advocaat insolventierecht heeft als functie om de cliënt in dit proces te begeleiden. De advocaat wordt benaderd op het moment dat iemand een faillissement wil voorkomen en hierbij specialistische hulp nodig heeft. Hoe de precieze procedure verloopt, is ook in deze situatie volledig afhankelijk van het vraagstuk.

Welke onderdelen vallen er onder herstructurering?

Onderhandelingen met alle andere betrokken partijen (banken, belastingdienst, crediteuren, investeerders, aandeelhouders, bestuurders en toezichthouders). Waar nodig trekken wij samen op met de aan de zijde van de ondernemer betrokken accountant en fiscalist.

Aben & Slag; de rechtsgebieden

Insolventierecht & herstructurering is een van de rechtsgebieden waar Aben & Slag in gespecialiseerd is. Wij hebben ook gerenommeerde advocaten in dienst op de vakgebieden handelsrecht & procederen, ondernemingsrecht en vastgoed & overheid. Maar voor bijvoorbeeld hulp bij een scheiding kunt u ook terecht bij onze arbeidsrechtadvocaten.

Direct advies nodig?

Onze advocaten staan voor u klaar. Neem vrijblijvend contact op via de contactpagina.