Advocaat Ondernemingsrecht

Wilt u graag bijgestaan worden door een betrokken advocaat ondernemingsrecht? Aben & Slag heeft de beste juridische specialisten in dienst die u graag ondersteunen. Het doel van een ondernemingsrecht jurist is om cliënten met een probleem in het ondernemingsrecht helpen. Bij ons weet u waar u aan toe bent, door de duidelijke afspraken die voorafgaand aan het proces worden vastgelegd. Ook voor een jurist op het gebied van internationaal ondernemingsrecht zit u goed bij Aben & Slag, vanwege de aanwezigheid van internationale collega’s. Aben & Slag is een vooraanstaand advocatenkantoor met vestigingen in Weert en Helmond.

Wanneer moet u een advocaat ondernemingsrecht nemen?

Indien een conflict voorkomen wil worden is het van belang om de hulp van een ondernemingsrecht advocaat in te schakelen. De advocaat ondernemingsrecht kan u ondersteunen bij het kopen of verkopen van een onderneming, het opstellen en beoordelen van voorwaarden, contracten of ondernemingsstructuren en bij aandeelhoudersgeschillen of geschillen tussen bestuurders. De onderdelen beroep, bedrijf en onderneming worden behandeld bij ondernemingsrecht. Hoe de procedure precies gaat lopen kunnen wij vooraf niet zeggen, dit is echt afhankelijk van de zaak. Tijdens een intake gesprek met de ondernemingsrecht advocaat, zal dit duidelijk worden.

Aben & Slag; de specialismes

Op het gebied van ondernemingsrecht heeft Aben & Slag enkele specialismes waarin echt uitgeblonken wordt. Een van de specialismes zijn fusies en overnames, hiervoor is de overname advocaat uw juiste persoon. Onze advocaten ondernemingsrecht beschikken daarnaast over veel kennis en ervaring op het gebied van mededingingskwesties en legal audits. Concluderend kan gesteld worden dat onze juristen ondernemingsrecht u van een brede advisering op het gebied van ondernemingsrecht kunnen voorzien. Geschillen op een ander rechtsgebied? Ook voor een huurrecht advocaat, een faillissement advocaat en een advocaat handelsrecht bent u bij ons aan het juiste adres.

Direct advies nodig?Onze advocaten staan voor u klaar. Neem vrijblijvend contact op via de contactpagina.

Spreekuur

Spreekuur
Ondernemers