Advocaat Insolventierecht

Op zoek naar een advocaat insolventierecht? Bij Aben & Slag heeft zeer ervaren en gespecialiseerde insolventierecht advocaten in dienst. Een insolventierecht advocaat heeft als doel het in goede banen leiden van een faillissement of procedure met één de insolventierecht onderwerpen. Onze juridische specialisten hebben allemaal een duidelijke werkwijze, waarbij afspraken vooraf aan de procedure voor beide partijen duidelijk zijn. Wij beschikken daarnaast over een sterke back office en zijn uw ideale partner op het gebied van insolventierecht.

Wat is insolventierecht?

Het rechtsgebied insolventierecht is een zeer breed gebied. De advocaat insolventierecht is onder andere gespecialiseerd in crediteurenakkoorden, buitengerechtelijke liquidatie van ondernemingen, voorbereiding van faillissementen en surseances van betaling en het begeleiden van een doorstart. Daarnaast kunnen insolventierecht advocaten u van dienst zijn bij de aankoop van ondernemingen uit faillissement, procedures ter zake bestuurdersaansprakelijkheid, procedures / geschillen met curatoren, bancaire vraagstukken, procedures / geschillen met crediteuren en het begeleiden van crediteuren ter zake afwikkeling vorderingen inzake faillissementen. Heeft u een geschil zoals bovenstaand vernoemd? Dan is een advocaat insolventierecht of een faillissement advocaat zeker aan te raden.

Advocaat schuldsanering

Heeft u een advocaat nodig voor zaken die te maken hebben met schuldsanering?  Zaken als sanering, herstructurering en herfinanciering zijn vakgebieden waarbij de schuldsanering advocaat u goed bij kan ondersteunen. Zowel voor zakelijke als particuliere geschillen bent u bij ons aan het juiste adres. Onze advocaten op het gebied van Insolventierecht & Herstructurering hebben jarenlange ervaring op beide gebieden, dus kunnen u altijd helpen.

Direct advies nodig?

Onze advocaten staan voor u klaar. Neem vrijblijvend contact op via de contactpagina.