Advocaat Handelsrecht

Als advocaat handelsrecht zijn wij gespecialiseerd in het begeleiden van trajecten waarbij conflicten zijn ontstaan tussen ondernemers. Aben & Slag is een vooraanstaand advocatenkantoor met vestigingen in Weert en Helmond, waar onze advocaten Helmond en Weert voor u klaar staan. De kenmerken van onze aanpak: betrokken, helder en krachtig. Onze handelsrecht advocaten van de expertise handelsrecht & procederen maken duidelijke afspraken, zodat u weet wat u kunt verwachten. Aben & Slag: uw ideale partner voor uw juridische zaken!

Handelsrecht, wat houdt dit in?

Vennootschapsrecht, algemeen verbintenissenrecht en mededingingsrecht en franchise; enkele voorbeelden van gebieden die onder het handelsrecht vallen. De handelsrecht advocaat regelt rechtsbetrekkingen tussen ondernemers. Bent u in een conflict geraakt met een andere ondernemer, dan is het verstandig om een advocaat handelsrecht in de arm te nemen. Wanneer u gebruik maakt van een handelsrecht advocaat of een advocaat kort geding bent u altijd in het voordeel aangezien zij van de hoed en de rand weten. Ook in het buitenland is het handelsrecht van toepassing. Ook Europees rechtelijk zijn inmiddels de nodige regels toepasselijk.

De specialismen van Aben & Slag

Bij Aben & Slag werken niet alleen handelsrecht advocaten, wij zijn gespecialiseerd in meerdere vakgebieden. Zo hebben wij ook vakspecialisten op het gebied van arbeidsrechtfamilierechtondernemingsrechtvastgoed en insolventierecht of herstructurering. Voor zaken als de ontbinding van een arbeidsovereenkomst, het aanspannen van een kort geding of bij een huurrecht gerelateerde vraag kunt u uiteraard bij ons terecht.

Direct advies nodig?

Onze advocaten staan voor u klaar. Neem vrijblijvend contact op via de contactpagina.