Spreekuur voor familierecht

Specifiek voor familierecht biedt Aben & Slag Advocaten een gratis spreekuur aan. Hiervoor kunt u een afspraak maken op onze vestigingen te Weert en Helmond.

Een gesprek duurt maximaal 30 minuten en biedt de kans om, zonder verdere verplichtingen, een eerste (haalbaarheids-) advies te verkrijgen.

U kunt zich hiervoor aanmelden, via de button op deze pagina, per e-mail (gratisspreekuur@abenslag.nl) of telefonisch (0495 – 536 138 voor de locatie Weert en 0492 – 749 990 voor de locatie Helmond).

Wij verzoeken u vriendelijk om bij aanmelding een korte omschrijving te geven van uw vraag c.q. het juridisch geschil, alsmede de gegevens van een eventuele wederpartij te vermelden.

Op onze dienstverlening zijn de algemene voorwaarden van Aben en Slag Advocaten van toepassing; iedere aansprakelijkheid is beperkt tot het bedrag dat in voorkomende gevallen wordt uitbetaald onder de beroepsaansprakelijkheidsverzekering. De algemene voorwaarden zijn raadpleegbaar via deze website.

Wij vermelden verder dat ons kantoor niet werkt op basis van gefinancierde rechtsbijstand / toevoeging en dat dit spreekuur daar dan ook niet voor bedoeld is.

Inschrijfformulier

    “zowel het arbeidsrecht als het sociaal zekerheidsrecht
    zijn complexe rechtsgebieden”