Echtscheiding

Ligt u in echtscheiding en bent u op zoek naar een goede echtscheidingsadvocaat? Aben & Slag heeft de beste echtscheidingsadvocaten in dienst en staat u graag bij. In deze lastige situatie nemen wij u graag wat werk uit handen door hulp bij scheiding te bieden, zodat u uw aandacht op andere zaken kunt richten. Er ontstaat vaak onenigheid bij een echtscheiding. Hierbij is een echtscheidingsadvocaat zinvol om deze geschillen op te lossen. Vaak is een echtscheidingsadvocaat ook een bemiddelaar.

Wat doet een echtscheidingsadvocaat?

Het takenpakket van een echtscheidingsadvocaat is zeer breed en divers. De echtscheidingsadvocaat houdt zich niet enkel bezig met ‘echtscheidingen’. Ook alimentatie- en gezagkwesties, mediation, het beëindigen van samenlevingsverbanden en beschermingsmaatregelen behoren tot het rechtsgebied van onze echtscheidingsadvocaten. Het is bij een scheidingsprocedure verplicht om een advocaat in de hand te nemen. Binnen Nederland is scheiden zonder advocaat nog niet mogelijk.

De echtscheidingsprocedure bij Aben & Slag

Iedere echtscheidingszaak is anders. Hoe de procedure gaat verlopen, verschilt echt per zaak of per procedure. Zodra u voor een goede echtscheidingsadvocaat bij Aben & Slag kiest, zal in de beginfase duidelijk worden hoe de procedure naar alle waarschijnlijkheid gaat verlopen. Dat kan van vele factoren afhankelijk zijn, zoals bijvoorbeeld huwelijkse voorwaarden, wel of geen kinderen en alimentatie. Dit moet echt per dossier bekeken worden. Veel is tegenwoordig al in de wet vastgelegd. Onze advocaten helpen u hier graag bij.

De specialisaties van Aben & Slag

Aben & Slag is een vooraanstaand advocatenkantoor wat gespecialiseerd is in vele rechtsgebieden, waaronder het personen- en familierecht. Bij iedere zaak is het onze insteek om een betrokken, krachtige en heldere werkwijze te hanteren. Samen met uw advocaat maakt u duidelijke afspraken, zodat de procedure helder is voorafgaand aan de procedure. U kunt bij Aben & Slag voor zaken terecht op het gebied van onder andere arbeidsrecht, handelsrecht, ondernemingsrecht en insolventierecht. Voor zaken als een loonvordering, een kort geding aanspannen of een herstructurering bent u bij ons eveneens aan het juiste adres.

Direct advies nodig?

Onze advocaten staan voor u klaar. Neem vrijblijvend contact op via de contactpagina.

Familierecht spreekuur

Spreekuur
Familierecht