Loonvordering

Betaalt uw werkgever uw loon niet of te laat uit? Stel dan een loonvordering in. Aben & Slag is gespecialiseerd in arbeidsrecht en helpt u hierbij graag. Met onze uitgebreide vakkennis, ervaring en continue doorontwikkeling zijn onze advocaten in staat om uw juridisch vraagstuk zorgvuldig en vakbekwaam te behandelen. Met een locatie in Weert en Helmond gaan wij voor u aan de slag met betrekking tot het instellen van loonvordering. Aben & Slag is de ideale partner voor al uw juridische zaken.

Wat houdt loonvordering in?

U kunt loonvordering instellen wanneer uw werkgever nalatig is uw salaris te betalen. Met uw werkgever worden afspraken gemaakt met betrekking tot het uitbetalen van uw loon. Zijn hier geen afspraken over gemaakt, dan dient de werkgever het loon drie dagen na afloop van de betaalperiode uit te betalen. Is dit niet het geval, dan kunt u een loonvordering instellen.

Geen salaris ontvangen?

Ontvangt u helemaal geen salaris? Dan kan het voorkomen dat uw werkgever in financiële problemen zit. Ook hiervoor stelt u een loonvordering in. Aben & Slag kan u hierbij helpen. Onze advocaat arbeidsrecht is op hoogte van alle procedures en alle zaken die hierbij komen kijken. Zelfs wanneer u op non-actief wordt gesteld heeft u recht op loon. Heeft u hierbij hulp nodig? Aben & Slag: de ideale partner voor uw juridische zaken. Betrokken, helder en krachtig! Ook voor zaken met betrekking tot ontbinding arbeidsovereenkomst en andere arbeidsrecht zaken.

Direct advies nodig?

Onze advocaten staan voor u klaar. Neem vrijblijvend contact op via de contactpagina.