Arbeidsrecht advocaat

Op zoek naar een arbeidsrecht advocaat? Aben & Slag is een zeer betrokken en gespecialiseerd advocatenkantoor met vestigingen in Weert en Helmond. Wij bieden uitgebreide vakkennis en jarenlange ervaring op het gebied van arbeidsrecht. Het inschakelen van één van onze arbeidsrecht advocaten heeft als voordeel dat het (eventuele) geschil behandeld wordt door een kundige advocaat met verstand van zaken. Wij maken altijd glasheldere afspraken zodat u weet waar u aan toe bent. Onze arbeidsrecht advocaten staan voor u klaar!

De specialismen van een arbeidsrecht advocaat

Veel mensen denken bij een advocaat arbeidsrecht aan een advocaat die ondersteuning biedt bij een ontslagsituatie. Echter heeft een arbeidsrecht advocaat veel meer specialismen. Onze arbeidsrechtadvocaten kunnen u ook van dienst zijn bij het opstellen en beëindigen van arbeidsovereenkomsten. Daarnaast adviseren en procederen onze arbeidsrechtadvocaten onder meer op het gebied van ontslagvergoedingen, werkgeversaansprakelijkheid, collectief en individueel ontslag, sociaal zekerheidsrecht, arbeidsongeschiktheid & re-integratie, flexibele arbeid & detachering, overgang van onderneming, concurrentie-, relatie- en overige beperkende bedingen, medezeggenschapsrecht, management- en freelanceovereenkomsten, fusies en overnames en HRM-gerelateerde vraagstukken.

Aben & Slag, vooraanstaand advocatenkantoor

Aben & Slag is niet alleen gespecialiseerd in arbeidsrecht zaken. U kunt bij ons ook terecht voor zaken op het gebied van handelsrechtinsolventierecht of ondernemingsrecht. Daarnaast organiseren wij ook een speciaal spreekuur voor familierecht gerelateerde zaken. In 30 minuten geven wij u een persoonlijk, kosteloos advies. Dus als u op zoek bent naar een advocaat familierecht is dit wellicht een fijne, eerste stap. U bent bij ons verzekerd van topkwaliteit advocaten die goed op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen op hun vakgebied. Alle advocaten beschikken over uitgebreide vakkennis die regelmatig wordt bijgespijkerd door scholing of cursussen. Deze kennis delen wij graag met u door het geven van bijvoorbeeld seminars. Op onze website kunt u zien wanneer onze seminars plaatsvinden.

Direct advies nodig?

Onze advocaten staan voor u klaar. Neem vrijblijvend contact op via de contactpagina.