In Persbericht

Doorstart Fitlife Dennenmarken

Door Cristian Slegers, geplaatst op 15 juni 2020 in Persbericht

Onder de nieuwe naam 360 Healthclub maakt fitness en sportcentrum Dennenmarken een doorstart, meldt curator Cristian Slegers van Aben & Slag Advocaten in Weert. Door de gedwongen bedrijfssluiting als gevolg van het coronavirus kwam Fitlife Dennenmarken BV in financiële problemen. Fitlife Dennenmarken zag zich daardoor genoodzaakt om haar eigen faillissement aan te vragen. De Rechtbank Limburg verklaarde het bedrijf op 2 juni failliet en benoemde Cristian Slegers tot curator. De doorstart ziet voorlopig alleen op de fitnessactiviteiten en het zwembad.

Directeur Wendy Mussers van 360 Healthclub: “we zijn ontzettend blij dat we na de versoepeling van de regels kunnen doorstarten met onze fitnessactiviteiten en dat er vanaf 1 juli weer binnen mag worden gesport. Tot 1 juli gaan we door met het geven van groepslessen in de buitenlucht. We hebben conform de richtlijnen van het RIVM alle noodzakelijke maatregelen getroffen. Gelukkig biedt ons fitnesscentrum veel ruimte, waardoor onze klanten probleemloos op veilige afstand van elkaar kunnen sporten. Ook de zwemlessen voor de kinderen kunnen we hervatten. Zodra de regelgeving van het RIVM sauna- en wellness- activiteiten weer zonder beperkingen mogelijk maakt gaan we bekijken hoe we ook dit deel van onze activiteiten weer opnieuw kunnen opstarten.”

Voor meer informatie: www.360healthclub.nl

Cristian Slegers

Cristian Slegers treedt veelvuldig op als curator in omvangrijke faillissementen en is lid van Insolad, de specialistenvereniging van insolventierecht advocaten. Daarnaast is hij actief in de overnamepraktijk en adviseert en begeleidt hij in dat kader ondernemers bij de koop of verkoop van hun onderneming.