In Personen & familierecht

Dag van de Scheiding

Door Ton Weierink, geplaatst op 26 augustus 2022 in Personen & familierecht

Op 9 september a.s. vindt voor de 10de keer de jaarlijkse “Dag van de Scheiding” plaats. Deze dag is in het leven geroepen door de vereniging van Familie- en erfrecht Advocaten Scheidingsmediators om aandacht te vragen voor de noodzaak van een goede begeleiding van partners die gaan scheiden. Noodzaak voor de partners zelf, voor hun eventuele kinderen en voor de omgeving als grootouders e.d.

Dit jaar is er tijdens de Dag van de Scheiding bijzondere aandacht voor het samengestelde gezin: moet ik meebetalen aan de zorg voor/van mijn stiefkind? Mag ik meebeslissen over belangrijke zaken van mijn minderjarige stiefkind? Bijvoorbeeld over schoolkeuze of medische zaken. 

Aben & Slag Advocaten organiseren op hun vestigingen te Weert en  Helmond op 9 september een gratis spreekuur. Op deze dag kunt u al uw vragen over scheiden en daarmee samenhangende onderwerpen bespreken. De familierechtadvocaten Ton Weierink en Mathilde Becking staan u op die dag graag te woord! 

Belangstelling? Maak via het secretariaat van Aben & slag advocaten een afspraak voor 9 september. Wij zijn bereikbaar op 0495 536138 (locatie Weert) of 0492 749990 (locatie Helmond).