In Insolventierecht & herstructurering

CLAYRE & EEF , GEVESTIGD IN HAELEN (GEMEENTE LEUDAL) REALISEERT PER 1 SEPTEMBER DOORSTART.

Door Cristian Slegers, geplaatst op 31 augustus 2018 in Insolventierecht & herstructurering

Bij vonnis van de rechtbank Limburg d.d. 21 augustus jl. is de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Clayre & Eef B.V., statutair gevestigd te Haelen en kantoorhoudende te (6081 PH) Haelen aan het adres De Giesel 46, in staat van faillissement verklaard. Onze collega, mr. Cristian Slegers, is hierbij benoemd tot curator.

Vanaf datum faillissement zijn door mr. Cristian Slegers en betrokkenen opties om een mogelijke doorstart te realiseren bestudeerd en is er hard gewerkt om een doorstart tot stand te brengen. Thans heeft dit geleid tot een positief resultaat en realiseert Clayre & Eef per 1 september aanstaande een doorstart!

Clayre & Eef is een groothandel in woonaccessoires met vestigingen in Haelen, Venlo, Aalsmeer en Brussel. Daarnaast is Clayre & Eef aanwezig in Cash & Carry centra in België en zuid Duitsland.

Elk seizoen wordt verder deelgenomen aan handelsbeurzen in heel Europa.

C&E is van oorsprong een familiebedrijf en wordt doorgestart door de oprichters. Met mr. Cristian Slegers is overeenstemming bereikt over een doorstart van alle activiteiten per 1 september a.s..

De huidige C&E collectie is een compleet assortiment van woonaccessoires die van een huis een thuis maken.

In 2019 bestaat C&E 25 jaar met een collectie van meer dan 15.000 artikelen die verkocht worden in meer dan 40 landen. C&E start door met 35 personen en verwacht snel te groeien naar 50 personen.

Cristian Slegers

Cristian Slegers

Cristian Slegers treedt veelvuldig op als curator in omvangrijke faillissementen en is lid van Insolad, de specialistenvereniging van insolventierecht advocaten. Daarnaast is hij actief in de overnamepraktijk en adviseert en begeleidt hij in dat kader ondernemers bij de koop of verkoop van hun onderneming.