In Persbericht

Elly Stals: “Bedankt!”

Door Aben Slag, geplaatst op 17 december 2021 in Persbericht

Vanaf 21 december a.s. zal ik niet langer verbonden zijn aan Aben & Slag advocaten.

Na mijn beëdiging als advocaat en procureur (zo was dat toen nog!) op 8 september 1982 bij de Rechtbank  ’s-Hertogenbosch heb ik altijd met veel plezier en enthousiasme mijn beroep als advocaat uitgeoefend, eerst in Helmond en vanaf mijn beëdiging in oktober 1992 in het arrondissement Roermond in Weert.

Er is in die jaren veel veranderd, ook in de advocatuur; we zijn gegroeid naar een kantoor met 18 advocaten en een team van 11 ondersteuners in Weert en Helmond.

Het werk als advocaat blijft – zeker omdat het gaat om belangen van mensen en de bescherming ervan – een prachtig vakgebied. Vanuit aanvankelijk een algemene praktijk heb ik me verder toegelegd op het familierecht, met name de mediations en de faillissementspraktijk.
Het bereiken van de 65-jarige leeftijd is voor mij de reden om de toga spreekwoordelijk aan de wilgen te gaan hangen.

Ik wil op deze manier u bedanken voor het vertrouwen dat ik als advocaat van u heb mogen krijgen.

Mijn werkzaamheden heb ik overgedragen aan mijn opvolger mr. Ton Weierink, die u in alle aangelegenheden in het familierecht en het erfrecht met veel deskundigheid zal bijstaan.

Ik wens u allen zowel zakelijk als privé alle goeds voor de toekomst!

 

Elly Stals

Aben Slag

Aben & Slag Advocaten is een vooraanstaand advocatenkantoor met een groot aantal juridische specialisten ondersteund door een sterke back office. De ideale partner voor al uw juridische zaken.