Advocatenkantoor Noord-Brabant

Op zoek naar een gerenommeerd advocatenkantoor in Noord-Brabant? Het in Helmond gevestigde Aben & Slag is uw ideale partner voor alle juridische geschillen. Wanneer u kiest voor de expertise van Aben & Slag krijgt u een gespecialiseerde advocaat toegewezen. De advocaat in Helmond hanteert een heldere en krachtige aanpak waarin duidelijke afspraken worden gemaakt. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan. Daarnaast hebben wij een sterke backoffice en bent u verzekerd van een betrouwbare partner bij ons advocatenkantoor in Brabant. Naast de vestiging in Helmond, heeft Aben & Slag ook een advocatenkantoor in Limburg waar u terecht kunt voor onze advocaten Weert.

Up to date kennis van de advocaten

Wij snappen dat u het belangrijk vindt dat een advocaat op de hoogte is van alle laatste ontwikkelingen. Hier hoeft u zich bij Aben & Slag geen zorgen om te maken. Wij zorgen ervoor dat alle advocaten de juiste opleidingen en seminars volgen om hun kennis up to date te houden. Om u als cliënt op de beste manier te kunnen helpen, stellen wij vaak een team van specialisten voor u samen. Door het samenvoegen van de diverse expertises kan een juridisch vraagstuk samen opgepakt worden waarbij de advocaten elkaar kunnen versterken.

De expertises van Aben & Slag

Vastgoed & Overheid, Ondernemingsrecht en Insolventierecht & herstructurering, dit zijn enkele expertises waar Aben & Slag zich in specialiseert. Ook voor de expertises arbeidsrecht, personen- en familierecht en handelsrecht & procederen bent u bij ons aan het juiste adres. Aben & Slag is in diverse branches actief om hun kennis en expertise uit te dragen.  Voor vraagstukken over echtscheidingen, een kort geding of over fusies en overnames, dan staan wij voor u klaar. Heeft u dus een advocaat ondernemingsrecht of advocaat arbeidsrecht nodig? Wij helpen u graag verder.

Direct advies nodig?

Onze advocaten staan voor u klaar. Neem vrijblijvend contact op via de contactpagina.