Advocatenkantoor Limburg

Aben & Slag is een vooraanstaand advocatenkantoor in Limburg. De Limburgse vestiging van Aben & Slag ligt in Weert, waar onze advocaten Weert werkzaam zijn. Bij het advocatenkantoor in Limburg staan termen als betrokkenheid, helderheid en kracht centraal. Al onze juridische specialisten hanteren deze begrippen tijdens hun werkzaamheden. Indien u een procedure start met een van onze advocaten, bent u ervan verzekerd dat de afspraken vooraf duidelijk zijn. Aben & Slag advocatenkantoor Limburg, uw partner voor alle juridische hulp.

De rechtsgebieden van de advocaten in Limburg

De advocaten in Limburg zijn gespecialiseerd in diverse rechtsgebieden. Er zijn zes rechtsgebieden waar onze advocaten in Limburg u bij van dienst kunnen zijn. Arbeidsrecht, handelsrecht & procederen en insolventierecht & herstructurering zijn voorbeelden van onze specialismen. Maar ook voor zaken op het gebied van ondernemingsrecht, personen- en familierecht en vastgoed & overheid kunnen onze advocaten u bijstaan. In principe kunt u voor deze rechtsgebieden ook bij onze advocaten in Helmond terecht. Echter wordt er in het advocatenkantoor in Noord-Brabant geen personen- en familierecht behandeld. Hiervoor raden wij u aan om naar het advocatenkantoor in Limburg te gaan.

Een procedure bij Aben & Slag

Iedere procedure bij Aben & Slag is anders. Van te voren kunnen we nooit precies zeggen het proces gaat verlopen, dit is volledig afhankelijk van de zaak. De vakbekwame professionals zijn uiteraard altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Met deze actuele kennis kunnen zij u optimaal ondersteunen bij uw proces. Afspraken plannen wij over het algemeen op werkdagen in. Eventueel kunnen wij bij uitzondering ook afspraken in de avonduren inplannen.

Direct advies nodig?

Onze advocaten staan voor u klaar. Neem vrijblijvend contact op via de contactpagina.