Advocaat Weert

Zoekt u een betrouwbare advocaat in Weert? Bij Aben & Slag bent u aan het juiste adres. Op verschillende rechtsgebieden kan de advocaat Weert u van dienst zijn. Zo kunnen onze advocaten in Weert u van dienst zijn op het gebied van arbeidsrecht, vastgoed & overheid en het ondernemingsrecht. Aben & Slag hanteert altijd een betrokken, helderdere en krachtige werkwijze. Aben & Slag is een ideale partner voor uw juridische zaken.

Ons advocatenkantoor in Weert

Onze advocaten in Weert werken vanuit het advocatenkantoor in Weert. Naast dit advocatenkantoor in Limburg hebben we ook een advocatenkantoor in Noord-Brabant, waar de advocaat Helmond werkzaam is. Indien u een afspraak maakt met een van onze advocaten in Weert vindt de afspraak normaal gesproken altijd plaats bij ons kantoor. Natuurlijk kan er, in specifieke gevallen, hierop een uitzondering worden gemaakt. De advocaat met de meeste kennis op het gebied van uw zaak, krijgt de zaak toegewezen. Zo bent u verzekerd van een optimaal kennisniveau. Van tevoren kunnen wij u niet tot in detail vertellen hoe een procedure eruit ziet, dit verschilt namelijk per procedure. Dit geldt ook voor de kosten, deze zijn ook afhankelijk van de procedure/zaak die u start. Onze advocaten in Weert werken veelal aan nationale opdrachten.

Spreekuur  bij Aben & Slag

Aben & Slag geeft zowel ondernemers als particulieren graag een eerste advies. Daarom hanteren wij een ondernemersspreekuur en een spreekuur familierecht. U kunt zich op onze website aanmelden voor deze twee spreekuren. Wij geven u hierin binnen 30 minuten een kosteloos, eerste advies.  Naast onze spreekuren organiseert Aben & Slag ook op regelmatige basis seminars. Deze seminars laten per rechtsgebied de laatste ontwikkelingen zien.

Direct advies nodig?

Onze advocaten staan voor u klaar. Neem vrijblijvend contact op via de contactpagina.