Advocaat Helmond

Op zoek naar een advocaat in Helmond? Neem contact op met onze vestiging in Zuidoost-Brabant. Vanuit onze Helmondse vestiging bieden wij juridische dienstverlening aan ondernemingen, overheden en particulieren; onze advocaten Helmond maken deel uit van onze expertiseteams en kunnen u o.a. van dienst zijn op het gebied van insolventierecht & herstructureringondernemersrechtarbeidsrecht en vastgoed & overheid. Wanneer u kiest voor Aben & Slag bent u verzekerd van een betrokken, heldere en krachtige aanpak waarbij vooraf duidelijke afspraken worden gemaakt.

Direct advies nodig?Onze advocaten staan voor u klaar. Neem vrijblijvend contact op via de contactpagina.

Meer over Aben & Slag Helmond

Seminars

Spreekuur
Familierecht

Spreekuur
Ondernemers

Het advocatenkantoor in Helmond

De advocaat Helmond biedt juridische dienstverlening vanuit ons kantoor in Noord-Brabant. Om onze cliënten nog beter terzijde te staan kunnen er, wanneer nodig, vanuit de diverse expertises teams van specialisten worden gevormd. Onderling intern overleg waarbij gebruik wordt gebruikt van diepgaande ervaring en kennis dragen bij aan het resultaat; door de interne samenwerking kunnen juridische vraagstukken indien noodzakelijk gezamenlijk worden opgepakt en versterken advocaten elkaar. Door deze collegiale samenwerking blijven wij scherp en resultaat gericht. Uiteraard staan maatwerk en efficiency hierbij altijd voorop.

Voor juridisch advies kiest u voor Aben & Slag advocaten. Wij hebben naast ons advocatenkantoor in Helmond ook een advocatenkantoor in Limburg, waar onze advocaten Weert werkzaam zijn.

Ondernemersadvies bij Aben & Slag

Bent u ondernemer en wilt u op een juridische vraag gerelateerd aan uw onderneming een eerste advies krijgen? U bent van harte welkom op ons ondernemersspreekuur, waar wij u in 30 minuten, kosteloos, een eerste advies kunnen geven.

Naast gerichte advisering vinden wij het belangrijk ondernemers te voorzien van actuele informatie en (juridische) ontwikkelingen. Regelmatig organiseren wij dan ook seminars waarin wij de meest interessante ontwikkelingen van een rechtsgebied presenteren. Tevens verstrekken wij hierbij juridische tips voor ondernemers en attenderen op mogelijke juridische valkuilen voor uw onderneming.

Ten slotte kunt u zich inschrijven op onze nieuwsbrief waarin de laatste ontwikkelingen kort en krachtig voorbij komen.